Ministerul Justiției demarează selecția procurorilor pentru opt funcții de conducere din PG, DNA și DIICOT
Foto: www.dcnews.ro

Ministerul Justiției demarează selecția procurorilor pentru opt funcții de conducere din PG, DNA și DIICOT

14 știri, 10

Ministerul Justiției organizează, începând cu data de 10 august, selecția procurorilor pentru opt funcții de conducere din Parchetul General, DNA și DIICOT, candidații urmând a susține interviurile în fața comisiei conduse de ministrul Tudorel Toader. Rezultatele vor fi publicate pe 18 septembrie.

Ministerul Justiției anunță că organizează, în perioada 10-18 august, selecția procurorilor pentru cele opt funcții de conducere din Parchetul General, DNA și din DIICOT.

La Parchetul General, sunt disponibile următoarele funcții: procuror-șef al Secției Judiciare, procuror-șef adjunct al Secției Judiciare, procuror-șef și procuror-șef adjunct al Secției de Resurse Umane și Documentare.

De asemenea, la DNA urmează a se ocupa, prin această procedură, funcțiile de procuror-șef și procuror-șef adjunct al Secției de Combatere a Corupției, procuror-șef al Secției Judiciare Penale (vacantă începând cu data de 17 septembrie).

Lista procurorilor care îndeplinesc condițiile legale de participare la selecție și programarea interviurilor se vor afișa la sediul Ministerului Justiției și se vor publica pe pagina de internet a acestuia, în data de 4 septembrie. Candidații vor urma, apoi să susțină, între 5 și 14 septembrie, interviul cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, dar și cu secretarii de stat din cadrul instituției. Rezultatele selecției vor fi afișate în data de 18 septembrie.

„Propune...

    Citește pe zf.ro