Ministerul Justiției va lansa în dezbatere publică un proiect referitor la legile justiției© romanialibera.ro

Ministerul Justiției va lansa în dezbatere publică un proiect referitor la legile justiției

, 7 știri, 44 vizualizări

Ministerul Justiției (MJ) informează, sâmbătă, că are în lucru mai multe proiecte de lege și de politici publice adresate sistemului judiciar, iar acestea vor fi finalizate în lunile septembrie și octombrie, după care vor fi dezbătute public, iar Guvernul care va rezulta în urma alegerilor parlamentare din acest an le va putea transmite forului legislativ pentru dezbatere și adoptare.

"Ministerul Justiției are în lucru mai multe proiecte de lege și de politici publice adresate Justiției. Ele vor fi finalizate pe parcursul lunilor septembrie și octombrie. Până la alegerile generale, vor fi dezbătute public. Guvernul ce va rezulta din alegeri poate sesiza Parlamentul proaspăt ales cu dezbaterea și adoptarea lor", se precizează într-o informare publicată sâmbătă pe pagina de Facebook a MJ.

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a anunțat, vineri, că, începând de săptămâna viitoare, MJ va lansa în dezbatere publică, în etape, mai multe proiecte de lege, printre care se numără și cel referitor la legile Justiției.