Ministerul Sănătății a lansat procedura de licitație pentru achiziția serviciilor de proiectare a Spitalului Regional Cluj2Foto© bzi.ro

Ministerul Sănătății a lansat procedura de licitație pentru achiziția serviciilor de proiectare a Spitalului Regional Cluj

, 7 știri, 12 vizualizări

Ministerul Sănătății a lansat, pe platformele electronice de specialitate ale României și Uniunii Europene – SICAP și JOUE, procedura de licitație restrânsă pentru achiziția serviciilor de proiectare în vederea elaborării proiectului tehnic de construcție a Spitalului Regional de Urgență Cluj și a serviciilor de asistență tehnică.

„Lansarea marilor proiecte de infrastructură reprezintă un punct strategic în programul de guvernare. Este al doilea spital regional, după cel din Iași, pentru care am lansat oficial procedura de achiziție a serviciilor de proiectare. Câștigătorul desemnat are termen un an de zile de la semnarea contractului să realizeze proiectul tehnic, ulterior se va demara procedura de licitație și construcția efectivă a spitalului”, a declarat ministrul Sănătății, Victor Costache, citat într-un comunicat de presă transmis vineri.

Valoarea estimată a contractului de servicii este de 68.604.513,80 lei fără TVA, iar termenul de depunere a ofertelor este 17 februarie 2020.