Ministrul de Interne, Marcel Vela, despre fostul Executiv: „Guvernul Orban și-a asumat să oprească dezastrul PSD”© wall-street.ro

Ministrul de Interne, Marcel Vela, despre fostul Executiv: „Guvernul Orban și-a asumat să oprească dezastrul PSD”

, 4 știri, 15 vizualizări

"Dincolo de faptul că ne-am asumat această guvernare, am avut curajul să ne implicăm într-un moment care nu a fost nici ușor, nici simplu, putem spune că am acționat responsabil și eficient pentru a remedia cât mai multe dintre problemele economice, sociale, în domeniul justiției, pe politică externă, pe politică internă, lăsate moștenire de către fosta guvernare PSD.

Este o realitate arătată în cifre. Ne-am asumat să oprim dezastrul PSD și să reparăm cât mai multe situații generate iresponsabil de fosta guvernare. Nu cred că cineva poate să conteste vreo decizie a Guvernului Orban, în condițiile în care PSD și-a bătut joc de șansa de dezvoltare a României", a declarat, la Reșița, într-o conferință de presă, Marcel Vela.

Potrivit acestuia, obiectivul actualului guvern este de a readuce normalitatea în activitatea guvernamentală, fapt pentru care s-a lucrat pe mai multe planuri, luându-se măsuri în toate domeniile în care activează.