Ministrul Ionuț Stroe: Vom avea o oră de sport în plus4Foto© hotnews.ro

Ministrul Ionuț Stroe: Vom avea o oră de sport în plus

, 9 știri, 42 vizualizări

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a declarat marți, la Galați, că, începând din anul școlar viitor, elevii vor avea o oră de sport în plus, care va fi adaptată condițiilor speciale impuse de epidemia de COVID-19. "Deja am gândit acest lucru împreună cu Ministerul Educației.

Vom avea o oră în plus, această oră va fi adaptată condițiilor în care ne desfășurăm viața până vom avea o soluție medicală. Am realizat un parteneriat cu Comitetul Olimpic Român și cu Ministerul Educației prin care toți profesorii de sport din România vor avea soluții digitale, apropo de ore de sport online, exerciții care evită contactul, aglomerarea terenurilor de sport", a spus Ionuț Stroe.

Ministrul Tineretului și Sportului s-a aflat, marți, la Galați, unde a vizitat o bază sportivă cu bazin de înot, care în prezent este abandonată. Ionuț Stroe a declarat că baza sportivă, aflată în proprietatea ministerului, va fi trecută în proprietatea Consiliului Județean Galați pentru a fi reabilitată și modernizată.