Ministrul Justiției, despre decizia lui Iohannis privind revocarea șefei DNA: Am înțeles că va citi până va înțelege
Foto: www.antena3.ro

Ministrul Justiției, despre decizia lui Iohannis privind revocarea șefei DNA: Am înțeles că va citi până va înțelege

11 știri, 36

El a reiterat că decizia CCR produce efecte juridice de la momentul publicării în Monitorul Oficial și și-a exprimat "aceeași convingere" că șeful statului "își va îndeplini obligațiile".

"Eu am declarat în repetate rânduri, și vă asigur că astfel stau lucrurile, chiar dacă în spațiul public, din considerente diferite, au apărut și alte afirmații. Decizia produce efecte juridice, ca orice decizie, obligație în cazul acesta, de la momentul publicării în Monitorul Oficial al României. Nu avem un termen. Am înțeles că domnia sa va citi, am înțeles că domnia sa va citi până va înțelege, iar eu exprim aceeași convingere că își va îndeplini obligațiile", a spus ministrul, conform news.ro.

El a susținut că nu este ironic la adresa președintelui, ci doar le-a repetat jurnaliștilor ceea ce a spus președintele: Nu (a fost o ironie -n.r.), să înțelegeți că doar am repetat ceea ce domnia sa a afirmat. Preferabil să întrebați pe domnul președinte (dacă încalcă legea -n.r.)", a mai spus ministrul Justiției.

Tudorel Toader a făcut declarații luni dimineață, la sediul Ministerului Justiției, unde la această oră se întâlnește cu o delegație a Comsiei de la Veneția, discuțiile vizând modificarea legilor justiției și a Codurilor penale.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, la Antena 3, că dacă președintele Klaus Iohannis va face "greșeala fatală" de a nu respecta decizia Cur...

    Citește pe stirileprotv.ro