Ministrul Muncii evită să spună dacă va avea loc a doua majorare, promisă, a alocațiilor copiilor3Foto© realitatea.net

Ministrul Muncii evită să spună dacă va avea loc a doua majorare, promisă, a alocațiilor copiilor

, 7 știri, 46 vizualizări

Gabriela Firea a declarat joi la Antena 3, după ce comisiile parlamentare au respins amendamentul social-democraților privind dublarea alocației de stat pentru copii, că le va face plângere penală miniștrilor Muncii și Finanțelor, Raluca Turcan respectiv Alexandru Nazare. Firea a explicat că Guvernul nu vrea să pună în aplicare o lege adoptată de Parlament și promulgată de șeful statului.

Amendamentul PSD prevede creșterea alocațiilor la 300 de lei pentru copiii de la 2 ani la 18 ani, și la 600 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 2 ani, inclusiv pentru copiii cu dizabilități. Amendamentul PSD se referă la majorarea alocației astfel cuM prevedea legea privind dublarea alocației de stat pentru copii.

Raluca Turcan nu se sperie Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat joi că este „o declarație politicianistă” afirmația prim-vicepreședintelui PSD, Gabriela Firea legată de intenția de a face plângere penală celor din Guvern, după ce comisiile parlamentare au respins amendamentul social-democraților privind dublarea alocației de stat pentru copii. „Este o declaratie, asa cum ati spus.