Protest diaspora. Lia Olguța Vasilescu, prima reacție: Nu aud decât o înjurătură
Foto: adevarul.ro

Protest diaspora. Lia Olguța Vasilescu, prima reacție: Nu aud decât o înjurătură

5 știri, 71

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat că Piața Victoriei nu este ocupată de diaspora. Oficialul guvernamental a spus că nu știe care sunt nemulțumirile protestatarilor, pentru că…”Nu aud decât o înjurătură”.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, nu crede că românii din străinătate au venit într-adevăr în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva Guvernului. Lia Olguța Vasilescu a a intervenit în direct la Antena 3.

„Jandarmeria trebuie să-și facă datoria. (…) Eu nu cred că acolo este diaspora. Știu că din zona Olteniei s-au plătit autobuze, autocare de la partidele politice. Mitingul PSD a fost asumat”, a zis ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

„Care sunt nemulțumirile? Că nu aud decât o înjurătură”, a mai spus ministrul.

LIVE TEXT/ Mitingul diasporei, în Piața Victoriei. Românii din străinătate se adună la București / FOTO

Jandarmeria: ”Nu veniți cu copiii”

Jandarmeria Română solicită participanților la protestul din Piața Victoriei să nu vină însoțiți de copii și să se delimiteze de grupurile care provoacă violența. ”Vă rugăm să vă delimitați de grupurile care provoacă violența! Pentru siguranța voastră și a tuturor! Un grup de oameni poate denatura complet scopul unui protest anunțat inițial, pe rețelele de socializare, ca fiind unul pașnic. Recomandăm celor care intenționează să se alăture protestatarilor din Piața Victoriei să nu vină însoțiți de co...

    Citește pe libertatea.ro