Ministrul Răzvan Cuc a desființat 35 de posturi de director din cadrul CNAIR2Foto© money.ro

Ministrul Răzvan Cuc a desființat 35 de posturi de director din cadrul CNAIR

, 13 știri, 9 vizualizări

„Vineri a avut loc Consiliul de Administrație la CNAIR și v-am promis că vor urma niște restructurări masive. Acest lucru s-a întâmplat. Monștrii sacri din infrastructură, acei oameni care erau de-o viață pe funcții de directori, directori generali adjuncți, șefi de servicii și așa mai departe, parte din ei și-au pierdut posturile pentru că s-a făcut o restructurare.

35 de posturi de directori au fost șterse din organigrama companiei de autostrăzi. Este o măsură curajoasă pe care a luat-o directorul general de la CNAIR, dar o măsură care se impunea, pentru că de multe ori am văzut că erau nenumărate semnături pe o hârtie care trebuia în general să parcurgă un circuit foarte simplu pentru implementarea proiectelor. Să fie foarte clar!

Aici nu vorbim despre funcționari publici din cadrul ministerului, vorbim de companii, deci este o altă categorie care, din punctul meu de vedere, așa cum am spus-o, și la TAROM și în cazul altor companii trebuie să identificăm acei oameni care într-adevăr își fac treaba”, a spus ministrul.