Ministrul Sănătății, despre spitalele din Iași: Saloane care nu s-au schimbat din timpul studenției mele2Foto© a1.ro

Ministrul Sănătății, despre spitalele din Iași: Saloane care nu s-au schimbat din timpul studenției mele

, 5 știri, 31 vizualizări

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, că în vizitele inopinate făcute în mai multe spitale din Iași a întâlnit "lucruri bune și mai puțin bune", dar și saloane care au rămas ca în vremea studenției sale.

Aflat într-o vizită la Iași, ministrul Sănătății, Victor Costache, a afirmat că este importantă îmbunătățirea condițiilor de cazare pentru pacienți, în unele spitale saloanele fiind la fel ca și pe vremea când era student al Universității de Medicină "Grigore T. Popa".

"Sunt puncte bune și mai puțin bune. La Spitalul de Pneumoftiziologie au primit și sunt în curs să primească aparatură de generație nouă. În schimb, lasă mult de dorit condițiile în care sunt primiți pacienții, în care stau în saloane. Am revăzut cu emoție saloane care nu s-au mai schimbat din timpul studenției mele și de când am trecut pe acolo ca tânăr rezident. Mi-aș dori să fiu atât de tânăr încât perioada asta să fi fost scurtă. Din păcate, este un interval mare de timp în care nu s-a schimbat nimic acolo. Vom găsi rapid soluții", a spus ministrul Victor Costache.