Ministrul Stroe, la preluarea mandatului, susține necesitatea un mix de finanțare public-privat© realitatea.net

Ministrul Stroe, la preluarea mandatului, susține necesitatea un mix de finanțare public-privat

, 5 știri, 4 vizualizări

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a declarat, marți, la preluarea oficială a mandatului său, eveniment la care au participat premierul Ludovic Orban și vicepremierul Raluca Turcan, că premierea sportivilor este o prioritate zero pentru el și că se va asigura că recompensele vor ajunge cu promptitudine la cei care realizează performanță.

"Premiile și recompensele pe care sportivii trebuie să le primească trebuie să fie priorități zero. Un sportiv în cariera lui muncește pentru a face performanță, pentru a aduce recunoaștere clubului și țării... dar mai mult decât atât, este o motivație pentru orice sportiv în a stabili performanță. Din punctul meu de vedere este un element esențial în a aborda problematica acestui minister.

Și mă refer atât la cuantum, cât și la promptitudinea cu care MTS trebuie să răspundă acestor chestiuni, cât și la transparență. După ce am avut situația de la canotaj (n.r. - întârzierea achitării premierilor) și a altor sportivi mi-am dorit să am o evidență cât mai clară. Pentru că am văzut că sunt foarte multe întârzieri la acest capitol.