Ministrul transporturilor a avertizat constructorul autostrăzii Sebeș-Turda5Foto© libertatea.ro

Ministrul transporturilor a avertizat constructorul autostrăzii Sebeș-Turda

, 15 știri, 13 vizualizări

Ministrul transporturilor a inspectat din nou lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda și i-a dat un nou ultimatum constructorului: să găsească, în termen de două săptămâni antreprenori cu care să poată lucra, pentru a finaliza construcția până la sfârșitul anului.

„Eu cred că a trecut partea cu bătaia de joc vis-a-vis de români și de ceea ce înseamnă statul român. Cred că ați confundat lucrarea la autostradă cu lucrarea la un drum național. Eu v-am spus să vă mobilizați, văd că nu v-ați mobilizat. Suntem în data de 13 iunie. Sfatul meu ca să mai țineți contractul ăsta este următorul: să vă duceți în piață și să găsiți un antreprenor serios cu care să încheiați contracte pe care să le declarați la CNAIR, să poată plăti subcontractanții ca să vă finalizeze lucrarea până la sfârșitul anului”, a spus Cuc, potrivit Mediafax.

La începutul acestui an, stadiul fizic al construcției la Lotul 2 au autostrăzii Sebeș-Turda era de 49,01%, iar la sfârșitul lunii ianuarie, grecii de la Aktor au raportat un progres de doar 0,02 puncte procentuale.