Mircea Cosma: Dumnezeu mi-a dat dreptate/ Judecător: Au venit zăpezile din Kilimanjaro în județul Prahova
Foto: www.agerpres.ro

Mircea Cosma: Dumnezeu mi-a dat dreptate/ Judecător: Au venit zăpezile din Kilimanjaro în județul Prahova

7 știri, 133

Mircea Cosma le-a spus judecătorilor de la Instanța supremă că "Dumnezeu i-a dat dreptate" cu privire la contractele de deszăpezire încheiate de Consiliul Județean Prahova în anul 2012, în timp ce președintele completului a spus ironic că "zăpezile din Kilimanjaro au venit în Prahova".

La ultimul termen al dosarului în care este judecat pentru corupție, fostul președinte al CJ Prahova Mircea Cosma le-a explicat magistraților împrejurările în care au fost încheiate, în anul 2012, contracte fără licitație cu mai multe firme pentru deszăpezirea drumurilor din județ.

"Am alocat pentru aceste contracte, de 30 de zile, suma de 1.879.000 lei, urmărind să nu depășesc la fiecare contract limita legii, de 100.000 de euro. Dumnezeu mi-a dat dreptate. Furtuna de zăpadă abătută asupra județului Prahova, în perioada 8 - 14 decembrie 2012, m-a prins pregătit. A fost o tornadă care a rupt liniile de înaltă tensiune, au rămas peste 30.000 de abonați fără energie electrică, respectiv case, școli, firme, în orașele Breaza, Comarnic, Sinaia și Câmpina", a declarat Mircea Cosma în sala de judecată.

Cosma a fost susținut de avocatul său, care a spus că măsurile luate de fostul președinte al CJ Prahova au fost în favoarea oamenilor.

Avocatul a fost întrerupt de președintele completului de judecată, Iulian Dragomir, care i-a replicat: "Știm, e vorba de zăpezile din Kilimanjaro care au venit în Prah...

    Citește pe agerpres.ro