Mircea Geoană primește înapoi cele trei ceasuri pe care i le făcuse cadou Marian Vanghelie4Foto© observatornews.ro

Mircea Geoană primește înapoi cele trei ceasuri pe care i le făcuse cadou Marian Vanghelie

, 6 știri, 165 vizualizări

„Este greu in România să spui că ești prieten cu președintele partidului (Geoană la acel moment, președinte PSD - n.red.). Relaționam”, a afirmat Marian Vanghelie, adăugând că ceasurile de lux pe care i le-a făcut cadou au fost cu diverse ocazii: „Au fost niște evenimente de ziua dlui Geoană, două, și al treilea, cred că la ziua soției dlui Geoană”.

„Când te duci la un politician... Mie mi-a plăcut să învăț în viață, de la a mă îmbrăca până la tot. Totul învățăm (…) în etape. Când te duci la ziua cuiva, nu știți ce vă pune omul într-o punguliță cu cartea de vizită. Poți să pui o simplă cravată, de 100 de euro, de 300 de euro sau poți să pui un ceas de 10.000 de euro, de 30.000 de euro, de 50.000 de euro, cum crezi tu, cum vrei tu și cum poți tu”, a relatat Vanghelie, joi seară, la un post TV.

Tribunalul București a decis joi, 13 mai, ca fostul edil PSD de la Sectorul 5, Marian Vanghelie, să restituie comunității peste 15 milioane de euro, reprezentând daune materiale. Acesta a fost condamnat la 11 ani și 8 luni pentru corupție. Decizia nu este definitivă.