Mirel Rădoi a revenit! A acceptat oferta venită din partea FRF: ce post va ocupa. "Fotbalul românesc, la nivel de copii și juniori, are mult de suferit"
Foto: www.romaniatv.net

Mirel Rădoi a revenit! A acceptat oferta venită din partea FRF: ce post va ocupa. "Fotbalul românesc, la nivel de copii și juniori, are mult de suferit"

7 știri, 43

Mirel Rădoi este noul director sportiv al naționalei U21 a României. Fostul antrenor al FCSB a acceptat oferta venită din partea Federației Române de Fotbal chiar înainte de alegerilor pentru șefia fotbalului românesc.

Conform TelekomSport, fostul mijlocaș din Ghencea va fi prezentat miercuri în funcția de director sportiv al naționalei U21. Înainte de a lua această decizie, Rădoi s-a consultat cu directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, pe care l-a înștiințat că se va ocupa de cursurile pentru licența PRO până în vară, iar în paralel se va ocupa și de naționala U21.

"Fotbalul românesc, la nivel de copii și juniori, are mult de suferit. Sunt tipul de om căruia îi place să lucreze cu ei și aș încerca să fac totul pentru a fi alături de ei în fiecare zi, pentru a-i ajuta să promoveze la echipele de senori din Liga a II-a sau din Liga I. Cel puțin până în vară, voi sta aproape de acești copii, chiar dacă și acum cei de la naționala de tineret fac o treabă foarte bună.

Isăilă și staff-ul său au reușit lucruri foarte bune la naționala de tineret și trebuie să continuăm în acest ritm. Trebuie să obținem calificarea, să promovăm jucători de la U19", a declarat Mirel Rădoi, conformTelekom Sport.

    Citește pe prosport.ro