Mirel Rădoi și Răzvan Marin, conferință de presă înainte de meciul cu Irlanda de Nord© romanialibera.ro

Mirel Rădoi și Răzvan Marin, conferință de presă înainte de meciul cu Irlanda de Nord

, 9 știri, 16 vizualizări

„Avem o revanșă de luat cu Irlanda de Nord pentru că în tur a fost un rezultat nedrept. Dar fiind ultima partidă jucată acasă, în fața a 1.000 de suporteri, sunt sigur că Irlanda de Nord va dori să arate că poate să bată România și să aibă o atitudine pozitivă pentru următoarea campanie de calificare la Mondiale”, a spus Rădoi, într-o conferință de presă online susținută la Belfast.

„Din punctul meu de vedere și al jucătorilor va fi un meci destul de echilibrat. Și în tur, când am pierdut două puncte, Irlanda de Nord a reușit să câștige unul chiar și în 10 oameni. Noi va trebui să ne ridicăm la același nivel de determinare cu nord-irlandezii. După aceea, din punct de vedere tactic sunt sigur că va fi o bătălie apropiată între cei doi antrenori. Este o luptă între noi, până acum am reușit să ne anihilăm, așa cum arată și rezultatele, sper ca mâine seară, în al treilea meci, să fim noi victorioși”, a adăugat selecționerul.

Rădoi spune că nu depinde numai de rezultatul partidei cu Irlanda de Nord pentru ca România să facă parte din urna a doua la tragerea la sorți a preliminariilor CM 2022. „Ne gândim la importanța meciului, la faptul că putem termina pe locul 2 în această grupă dacă Austria va învinge Norvegia în ultima partidă. După aceea normal că ne vom gândi și la urna a doua. Ca de obicei noi nu suntem la mâna noastră. Chiar dacă vom câștiga, dacă Rusia se impune în Serbia vorbim de prisos. Mai departe, sunt mai mulți factori. E clar însă că am punctat acest lucru și în ședința cu jucătorii”, a afirmat el.