Mirela Vaida a recunoscut adevărul despre cazul Vulpița de la Acces Direct4Foto1Video© bzi.ro

Mirela Vaida a recunoscut adevărul despre cazul Vulpița de la Acces Direct

, 4 știri, 61 vizualizări

”Celebritatea” Vulpiței din Vaslui esste legată, indiscutabil, de emisiunea ”Acces Direct”, moderată de Mirela Vaida. În această emisiunea a început povestea televizată a soților Stegaru, iar controversele s-au ținut lanț și, în ultimă instanță, au contribuit la creșterea audienței.

Mirela Vaida recunoașate că încă se întreabă cum de a ”prins” atât de bine povestea Vulpiței din Vaslui și este de pprere că succesul i se datorează acesteia. Și asta în pofida faptului că totul a debutat cu o… minciună spusă de Vulpiță, cea referitoare la un viol a cărui victimă ar fi fost. Dar iată că problemele Vulpiței i-au determinat pe mulți telespectatori să nu rateze emisiunea, chiar dacă s-a ajuns și la reclamații trimise către CNA sau amenzi.

”Asta mă întreb și eu în fiecare zi. Nu ne-am așteptat să prindă povestea ei, cred că autenticitatea acestei istorii, spusă pe înțelesul tuturor, este succesul acestei Vulpițe. Noi aducem oameni ca ei mereu la Acces Direct. Este o emisiune cu preponderență despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se știe mare lucru sau care nu primesc ajutor. Cazul Vulpiței a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate că pot, așa cum și-l explică fiecare român”, spune Mirela Vaida.