Miriuță s-a decis! Cine va fi noul căpitan al lui Dinamo după plecarea lui Anton
Foto: www.dcnews.ro

Miriuță s-a decis! Cine va fi noul căpitan al lui Dinamo după plecarea lui Anton

8 știri, 35

Vasile Miriuță a decis cine va fi noul căpitan al lui Dinamo. Antrenorul "câinilor" a anunțat la plecarea în cantonamentul din Cipru că Steliano Filip va fi cel care va prelua banderola de căpitan în Ștefan cel Mare, după ce Paul Anton a fost transferat la Anji Mahacikala.

Miriuță a avut de ales dintre Filip, Hanga și Nedelcearu și în cele din urmă a decis ca jucătorul de bandă stângă să fie prima opțiune pentru purtarea banderolei.

"Plecăm la fix. Aseară a nins, iar noi mergem la 19 grade. E frumos în Cipru. Sunt mai liniștit puțin acum pentru că au venit niște jucători foarte buni, pe care i-am dorit cu toții. Acum trebuie să-i integrăm cât mai repede, în aceste jocuri de pregătire. În mare parte, Steliano va fi căpitanul nostru. Sergiu Hanca e acolo și el. E al doilea. Nedelcearu e al treilea. Cam asta e ordinea", a declarat Vasile Miriuță la plecarea spre Cipru, conform TelekomSport.

Dinamo va întâlni, pe 18 ianuarie, Aris Limassol, locul 13 în prima ligă cipriotă, apoi va înfrunta Austria Viena, pe 22 ianuarie, pentru ca în ultimul meci să joace împotriva formației Termalica Nieciecza, a 13-a clasată în campionatul Poloniei.

24 de jucători vor face deplasarea în cantonamentul din Cipru, cu mențiunea că portarul Penedo Cano se va alătura lotului dinamovist în următoarele zile, mai notează sursa amintită.

    Citește pe prosport.ro