Război în PSD. Adrian Țuțuianu cere excluderea din PSD a lui Rădulescu
Foto: stirileprotv.ro

Război în PSD. Adrian Țuțuianu cere excluderea din PSD a lui Rădulescu

15 știri, 44

Război cu amenințări de excludere între doi reprezentanți ai taberelor din PSD.

Senatorul PSD Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al partidului, a anunțat că va propune, la următoarea ședință a BPN, excluderea deputatului PSD Cătălin Rădulescu, zis și „Mitralieră”, din partid, și îl va da în judecată, după ce acesta l-a acuzat că acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul partidului.

„În cursul zilei de ieri (vineri – n.r.) au fost vreo doi, trei care au aruncat tot felul de mizerii în piață. Rădulescu bate câmpii pur și simplu, iar luni o să avem probabil o ședință a Biroului Permanent Național și am să cer personal președintelui partidului să vină să dea lămuriri (Cătălin Rădulescu – n.r.). Este o tâmpenie. O nebunie. O aiureală spusă de un nebun. E ca în povestea aceea – un nebun aruncă o piatră și apoi doi deștepți încearcă să o scoată din lac”, a declarat Țuțuianu, sâmbătă pentru Mediafax.

Acesta a adăugat că îl va da în judecată pe deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, deoarece acuzațiile nu au niciun suport în realitate, precizând și că îi va cere lui Liviu Dragnea să informeze public dacă există un sistem de supraveghere al SRI în sediul partidului din Kiseleff.

„O să-l dau și în judecată, pentru că nu mai accept să mă terfelească nimeni. Deocamdată el s-a exprimat. Nu știu cine l-a pus. Aceasta este altă poveste. Este o aiureală pur și simplu. Nu are niciun fel de sup...

    Citește pe cotidianul.ro