MM Stoica si fiica lui, Teodora, implicati intr-un scandal in clubul LOFT: Va omor pe toti!
Foto: www.bzi.ro

MM Stoica si fiica lui, Teodora, implicati intr-un scandal in clubul LOFT: Va omor pe toti!

7 știri, 274

LOFT, situat pe bulevardul bucurestean Iancu de Hunedoara, in apropiere de Stadionul Dinamo. este unul din acele locuri in care ”lumea buna” vine sa fie vazuta de cei din aceeasi specie. Nu, acolo nu au loc evenimente culturale, Doamne fereste! Se bea, se aude muzica, prea tare in boxe, si, evident, se pun la cale preacurvii, contra cost sau prin consensul partilor. Deh, asa-si traiesc unii viata..

Gazeta Sporturilor publica in editia sa online informatii despre un scandal teribil ce s-a petrecut in noaptea trecuta si in care, dupa ce spun sursele citate de jurnalisti, au fost implicati si MM Stoica, fiica sa, Teodora si iubitul acesteia Dan Petrache. "Am ajuns in club dupa ora 1:00. MM Stoica era deja acolo. La masa mai erau fata lui, Teodora, dar si iubitul ei, Dan Petrache. A fost si Marius Ianuli, dar si alte personaje.

La un moment dat a inceput un scandal monstru, pur si simplu s-au luat la bataie. Nu stiu exact de la ce s-au luat... Se bateau ca in luptele de strada. Se bateau...."

    Citește pe bzi.ro