Momentul in care actorul Robert de Niro il injura pe Donald Trump la gala premiilor Tony

Momentul in care actorul Robert de Niro il injura pe Donald Trump la gala premiilor Tony

6 știri, 25

Actorul Robert de Niro a fost ovationat, duminica seara, la gala premiilor Tony, pentru afirmatia „Fuck Trump” facuta in discursul de prezentare a muzicianului Bruce Springsteen, care a primit un trofeu onorific. Delay-ul transmisiunii directe facuta de CBS a permis postului de televiziune sa cenzureze audio declaratia actorului, potrivit news.ro.

Pe scena Radio City Music Hall, De Niro si-a aratat din nou dezaprobarea fata de prezedintele american Donald Trump.

Telespectatorii CBS nu au auzit insa expresia obscena, pentru ca delay-ul de zece secunde al transmisiunii a permis CBS sa il cenzureze audio.

CBS a confirmat ca De Niro s-a abatut de la scenariul show-ului cand a urcat pe scena pentru a-l prezenta pe Bruce Springsteen, care a sustinut un scurt recital.

„Comentariile domnului De Niro au fost neasteptate si necertificate. Limbajul injurios a fost sters din transmisiune”, a transmis postul intr-un comunicat citat de Variety.

Din cauza unor astfel de incidente si a amenzilor date de Federal Communications Commission, retelele americane de televiziune si radio au optat pentru o intarziere a transmisiunilor directe cu cinci secunde sau mai mult.

Musicalul „The Band's Visit”, favoritul criticilor, a primit cele mai multe trofee - 10 - la gala premiilor Tony, care a avut loc duminica seara la New York.

    Citește pe bzi.ro