Monica Macovei: Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene din rapoartele MCV
Foto: www.agerpres.ro

Monica Macovei: Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene din rapoartele MCV

6 știri, 37

Europarlamentarul Monica Macovei susține că raportul MCV dat publicității miercuri este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene, avertizând că "există riscul redeschiderii unor chestiuni care, în raportul din ianuarie, au fost considerate închise".

"Dragnea-Tăriceanu-Toader-Iordache&comp trebuie să plătească pentru raportul MCV devastator care îi face praf pentru schimbarea legilor Justiției și încercarea de subordonare politică a Justiției. Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene din rapoartele MCV, avertizând că există 'riscul redeschiderii unor chestiuni care, în raportul din ianuarie 2017, au fost considerate închise'.

Acesta este un mare pas înapoi cauzat de PSD&ALDE, care trebuie să plătească. Niciodată nu s-a pus problema redeschiderii unor chestiuni închise. Mesajul dur pentru pașii înapoi făcuți de politicieni pentru a scăpa de dosare penale este subliniat de încă o frază cheie din raportul MCV dat astăzi publicității: Provocările la adresa independenței sistemului judiciar reprezintă o serioasă sursă de îngrijorare", declară Macovei într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

    Citește pe agerpres.ro