Monica Niculescu. Jucătoarea noastră a dezvăluit ce i-a făcut Maria Șarapova în timpul meciului

Monica Niculescu. Jucătoarea noastră a dezvăluit ce i-a făcut Maria Șarapova în timpul meciului

5 știri, 162

Monica Niculescu a reușit o victorie superbă în fața rusoaicei Maria Șarapova, cu 4-6, 6-4, 6-3, luni, în prima rundă a turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3,1 milioane dolari.

Niculescu (30 ani, 92 WTA) a obținut o victorie muncită și totodată de prestigiu, după două ore și 39 de minute, în fața fostului lider mondial (30 ani, 41 WTA).

Monica Niculescu a dezvăluit pentru Digisport ce i-a făcut Maria Șarapova în timpul partidei: "Mă ataca tot timpul, punea presiune pe servă. Au fost trei ore foarte grele și mă bucur că am rezistat fizic și că am putut să fiu puternică".

Jucătoarea noastră a continuat despre cuma învins-o pe rusoaică: "La început nu prea aveam ritm, nu înțelegeam exact... Dădea foarte tare, după aia nu mai dădea așa tare. Serviciul ba dublă, ba as... Până mi-am intrat puțin în ritm și am început și eu să dau. Pentru că, la un moment dat, doar mă apăram și asta îi place. Ea conducea jocul și îi plăcea. La un moment dat, am zis să încerc și eu cu slice-ul ăla, să intru și eu cu doi pași în față și să fiu mai agresivă.

La fel, cu reverul am intrat puțin în minge. Am început să servesc puțin mai bine, să simt puțin terenul, pentru că a fost vânt azi și într-o parte trebuia să dai cât poți, iar în cealaltă era vântul în spate și trebuia doar să o pui".

    Citește pe realitatea.net