Camera Deputaților votează azi moțiunea simplă PNL - USR pe tema infrastructurii de transport

Camera Deputaților votează azi moțiunea simplă PNL - USR pe tema infrastructurii de transport

17 știri, 11

Camera Deputaților dezbate și votează miercuri moțiunea simplă inițiată de PNL și USR pe tema infrastructurii de transport.

Dezbaterea moțiunii simple a fost programată inițial pentru marți, însă a fost amânată la solicitarea premierului Mihai Tudose, care a informat Parlamentul cu privire la participarea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, la ședința comună a guvernelor României și Bulgariei.

Liderul deputaților liberali, Raluca Turcan, a anunțat marțea trecută în plenul Camerei depunerea unei moțiuni simple, inițiată de PNL și USR, intitulată "Infrastructura de transport a României sub domnia intereselor PSD. Deziluzie, demagogie și descurajare".

"Este o moțiune simplă îndreptată împotriva ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, și ca reacție la un management defectuos, lipsit de profesionalism, extrem de politizat, care a marcat în Ministerul Transporturilor cel puțin două 'recorduri'. Unul este legat de rectificarea bugetară, când aproape o jumătate din fondurile alocate Ministerului Transporturilor au fost tăiate. De asemenea, al doilea 'record' este legat de blocarea unor proiecte mari de infrastructură, cum sunt autostrada Sibiu — Pitești, autostrada Transilvania sau Târgu Mureș — Iași — Ungheni, care sunt compromise și cu termene de finalizate complet depășite", spunea Raluca Turcan.

    Citește pe agerpres.ro    Tendințe