Motivul pentru care Rona Hartner a anulat nunta din România2Foto© romaniatv.net

Motivul pentru care Rona Hartner a anulat nunta din România

, 5 știri, 12 vizualizări

Deși a vrut să organizeze o nuntă în România, Rona s-a răzgândit și a explicat motivul pentru care a luat această decizie. „Voiam să fac în România o nuntă ortodoxă, iar soțul meu este totuși catolic. Nu putem să facem și nuntă ortodoxă și nuntă catolică. Am avut o luptă interioară în care a trebuit să aleg. Nu putem să fim și la nunta catolică și la nunta ortodoxă.

O să fac în Franța o nuntă calumea, 150 de invitați. O maramureșeancă vine din Londra să-mi facă tort, o rochie maramureșeancă, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi și franțuzesc și românesc. Aduc din România patru bucătărese, specialiste în sărmăluțe… Am o fanfară care vine de la Marseille.

Facem nunta pe 5 octombrie!”, a mărturisit Rona Hartner la „Răi Da Buni”, potrivit Spynews.

„Am fost foarte dezamagită. Familia mea din Canada vine, dar cei din România nu vin. Am fost foarte dezamăgită pentru că prietenii mei din România sunt ocupați în acest weekend… Am preferat să rămân la o singură nuntă și la cea religioasă o să-i strâng pe toți. Ei nu pot de data asta… Noi am decis acum o lună că ne căsătorim… N-a putut lumea din România să se organizeze, dar culmea, din Canada vine toată familia!”, a mai spus Rona Hartner, potrivit sursei citate.