Motociclist decedat după ce a intrat într-un parapet de beton3Foto© observator.tv

Motociclist decedat după ce a intrat într-un parapet de beton

, 9 știri, 53 vizualizări

Un tânăr în vârstă de 32 ani a murit , marți seara, 2 iulie,  după ce a izbit un parapet de pe marginea DN 17, în Pasul Tihuța. Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul rutier. La locul accidentului a intervenit echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care a găsit victima în stop cardio-respirator.

În ciuda eforturilor depuse de medici, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului. „Pe DN 17, între localitățile Mureșenii Bârgăului și Piatra Fantânele, a avut loc un grav accident rutier în urma căruia, din păcate, un barbat și-a pierdut viața.

Din primele date, motociclistul, un bărbat în vârsta de 33 de ani, din Pojorîta – județul Suceava, se deplasa pe direcția Bistrița spre Suceava, iar într-o curbă deosebit de periculoasă a derapat, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un parapet din beton”, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție, potrivit Bistrițeanul.ro.