Motociclist din Arad, amendat cu 3.400 lei după ce a trecut prin fața unui tren și a făcut gesturi obscene

Motociclist din Arad, amendat cu 3.400 lei după ce a trecut prin fața unui tren și a făcut gesturi obscene

10 știri, 26

Motociclist din Arad, amendat cu 3.400 lei după ce a trecut prin fața unui tren și a făcut gesturi obscene.

Tânărul a fost filmat când se strecoară peste barierele coborâte la trecerea cu calea ferată, trece cu viteză prin fața unui tren, apoi se întoarce și face un gest obscene mecanicului de locomotivă.

Motociclist din Arad amendat cu 3.400 lei

”În urma apariției în mass-media a unui material video despre un tânăr care nu respectă semnalele acustice și luminoase la o trecere la nivel cu cale ferată, în municipiul Arad, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Arad s-au sesizat din oficiu, reușind identificarea tânărului și luarea măsurilor legale. În fapt, la data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 09,45, o persoană a condus o motocicletă pe Calea Șiriei din municipiu, în direcția Horia, iar la trecerea la nivel cu cale ferată nu a respectat semnalele acustice și luminoase, depășind autoturismele staționate, trecând peste liniile de tren.

După ce a efectuat trecerea peste calea ferată, s-a oprit și a săvârșit gesturi obscene către mecanicul de tren, după care și-a continuat drumul”, potrivit Mediafax, care citează IPJ Arad.

    Citește pe libertatea.ro