MTV Video Music Awards 2019. Taylor Swift și Missy Elliott, marile câștigătoare2Foto© libertatea.ro

MTV Video Music Awards 2019. Taylor Swift și Missy Elliott, marile câștigătoare

, 4 știri, 12 vizualizări

Taylor Swift a câștigat luni seară cel mai râvnit premiu din cadrul galei MTV Video Music Awards 2019. Artista a primit cele mai multe voturi în categoria Videoclipul Anului, surclasându-le pe Ariana Grande și Billie Eilish, nominalizate și ele în această categorie. Clipul pentru care a primit acest premiu a fost "You Need to Calm Down", prin care artista transmite un mesaj de susținere a comunității LGBTQ.

"Vreau să spun că acesta este un premiu votat de fani, așa că vreau să le mulțumesc în primul rând fanilor, pentru că în acest video au fost subliniate câteva aspecte. Faptul că voi ai votat acest videoclip înseamnă că voi vă doriți o lume în care cu toții avem drepturi egale în fața legii, indiferent pe cine iubim sau care este identitatea noastră.

În descrierea clipului de pe YouTube există o petiție, care parctic subliniază faptul că avem cu toții aceleași drepturi din punct de vedere legal. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au semnat această petiție, pentru că acum are jumătate de milion de semnături, adică de 5 ori mai mult decât pragul de semnături necesar pentru a obține un răspuns de la Casa Albă", a spus Taylor Swift în discursul de mulțumire.