Muncitorii au turnat ciment peste iarbă, la o grădiniță din Dolj2Foto© hotnews.ro

Muncitorii au turnat ciment peste iarbă, la o grădiniță din Dolj

, 5 știri, 8 vizualizări

Cimentul turnat direct peste iarbă, la o grădiniță, se vede într-o fotografie publicată pe Facebook de un locuitor al comunei Moțăței. În mod normal, ar fi trebuit ca pământul să fie săpat, să se adauge pietriș și o plasă de sârmă. Deși pe iarbă se vede o plasă de sârmă, muncitorii nu a pus pietriș înainte de a turna cimentul, arată Digi24.

„Cimentul pe care l-au turnat la grădiniță a rămas de la alte lucrări și nu știau unde să îl ducă. Am zis să îl ducă în curtea grădiniței, la locul de joacă. Am și primit recomandări de la cei cu inspecția muncii să facem un loc cu două leagăne și tobogan puse pe o placă de ciment pe care să se pună un covor de cauciuc, ca să nu se accidenteze copiii.

Locul pe care s-a turnat cimentul respectiv este foarte mic. Nu este un spațiu foarte mare. În plus, iarba este tăiată și este pusă și o plasă de sârmă. Nu este o investiție. Pur și simplu oamenii respectivi au vrut să facă un bine, să toarne ciment. Nu se pune problema că nu am fi avut piatră, pentru că aveam pe stoc. Cu siguranță, vor folosi piatra atunci când va fi nevoie”, a explicat edilul