Nadia Comăneci, previziune fantastică despre Simona Halep4Foto1Video© agerpres.ro

Nadia Comăneci, previziune fantastică despre Simona Halep

, 8 știri, 98 vizualizări

Fosta campioană olimpică Nadia Comăneci a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că ar fi fantastic ca echipa de tenis a României, ajunsă în faza semifinalelor, să câștige trofeul Fed Cup, precizând că Simona Halep își dorește foarte mult acest lucru.

"Nu știu dacă ajung la Paris în perioada respectivă (n.r. - la meciul Franța - România din semifinalele Fed Cup) pentru că am câteva evenimente la care trebuie să particip și nu știu cum le leg pe toate. Dacă se potrivește vin. Dar încerc să ajung la Roland Garros. Ar fi fantastic ca România să câștige Fed Cup, știu că Simona își dorește foarte mult. Ar fi bine pentru sport, pentru România, e bine din toate punctele de vedere", a spus ea.

Nadia Comăneci a precizat că se uită la meciurile Simonei Halep, dar nu le comentează cu ea. "Simona nu mă sună să îmi ceară sfaturi, mai mult ne dăm mesaje. Ea este ocupată mai mult cu turneele ei. Știe că atunci când am timp mă uit la meciurile ei. Am văzut și ieri meciul, mi-a părut rău, dar asta face parte din sport, o dată câștigi, o dată pierzi.