Narcis Raducan: "Ne vom reveni, exista mult potential"© romaniatv.net

Narcis Raducan: "Ne vom reveni, exista mult potential"

, 5 știri, 14 vizualizări

Directorul Sportiv, Narcis Răducan și-a găsit cu greu cuvintele după umilința de la Mediaș, scrie telekomsport.ro. "E destul de greu de explicat. Mi se întâmplă rar să nu găsesc explicații, sincer. Chiar dacă am venit de câteva zile, toată lumea trebuie să se considere înfrântă, pentru că la un astfel de club este nepermis ce s-a întâmplat. Asta dincolo de alte detalii.

Trebuie să ne gândim că avem mult de lucru. Prioritatea este calificarea în cupele europene, un detaliu care a afectat prestația noastră din campionat, dar nu poate reprezenta o scuză. Nu vreau să fac nominalizări pentru că suntem o echipă" a spus noul director sportiv al roș-albaștrilor.

El a recunoscut că a discutat imediat după meci cu patronul echipei, dar a refuzat să comenteze declarațiile ciudate făcute de Bogdan Vintilă după meci: "Am vorbit puțin cu Gigi Becali. Voi vorbi din nou în această noapte. Nu cred că trebuie să fim impulsivi. Sunt lucruri care nu funcționează și dacă nu le reglăm, vom continua picajul. Avem un antrenor de două zile, dar nu ma puneți să comentez ce a spus antrenorul. Este mult de muncă, eu asta văd. Toată atenția noastră e concentrată pe returul de Europa League apoi trebuie să schimbăm multe lucruri"