Naționala de tineret, meciuri amicale cu Spania și Danemarca în martie7Foto© observator.tv

Naționala de tineret, meciuri amicale cu Spania și Danemarca în martie

, 14 știri, 6 vizualizări

Echipa națională de tineret a României va efectua în perioada 19-26 martie un stagiu de pregătire în sudul Spaniei în cadrul căruia va disputa două partide amicale cu selecționata similară a țării gazdă și Danemarca, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal. La fel ca și România, adversarele din cele două meciuri de calificare sunt calificate la EURO 2019 Under 21.

De altfel, Danemarca se află în grupa României din viitoarea campanie de calificare, cea pentru EURO 2021. Partidele amicale ale selecționatei conduse de Mirel Rădoi sunt programate după cum urmează: cu Spania pe 21 martie și cu Danemarca pe 25 martie. Orele de start ale partidelor vor fi anunțate ulterior de Federația Română de Fotbal.

Reprezentativa de tineret a României va fi una dintre cele 12 reprezentative prezente la EURO 2019, turneu găzduit de Italia și San Marino în perioada 16-30 iunie. România face parte din Grupa C alături de Anglia, Franța și Croația. AGERPRES (AS-autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Ady Ivașcu)