„Ne vedem noi”, o colaborare Smiley - Delia începută odată cu pandemia5Foto1Video© libertatea.ro

„Ne vedem noi”, o colaborare Smiley - Delia începută odată cu pandemia

, 6 știri, 37 vizualizări

„Știu că publicul ne cere de mult timp o piesă împreună, însă eu nu pot face colaborări decât atunci când simt că e piesa potrivită. Abia după ce am compus și am înregistrat ‘Ne vedem noi’, am simțit că este o piesă pentru noi doi. Pur și simplu, mood-ul piesei mi s-a părut potrivit cu stilul și cu vocea Deliei. Așa i s-a părut și ei și iată-ne lansând piesa”, explică Smiley.

Coonform Hahaha Production, piesa „Ne vedem noi” s-a născut la începutul pandemiei, într-o perioadă în care oamenii nu se puteau vedea unii cu alții, când Smiley, abia întors din America, a decis să se autoizoleze în casa sa împreună cu o parte dintre colegii de la HaHaHa Production alături de care fusese plecat.

„Eram în mansarda mea, alături de Lucian Nagy și de Șerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, și așa a apărut «Ne vedem noi». În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook și pe YouTube și chiar am cântat atunci, la cald, părți din piesă oamenilor care erau pe recepție. Abia după ce am terminat-o am simțit că îi lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un «el» și o «ea» și iată că, după o altă perioadă de lucru, auziți acum varianta ei finală, cu Delia”, a mai spus Smiley.