Nelu Tătaru anunță când viața revine la normal3Foto© a1.ro

Nelu Tătaru anunță când viața revine la normal

, 6 știri, 94 vizualizări

Nelu Tătaru vorbește despre revenirea la normalitate. Într-o intervenție la un post de televiziune, ministrul Sănătății susține faptul că relaxarea s-a perceput oarecum greșit, ca pe o adevărată libertate. În primele două săptămâni după măsurile de relaxare au apărut voci care îndemnau la nesupunere, menționează Nelu Tătaru

Într-o intervenție la un post de televiziune, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a vorbit despre faptul că romanii au perceput relaxările ca pe o adevărată libertate. În schimb, în primele săptămâni în spațiul public au fost numeroase voci care îndemnau la nesupunere:

”Când s-a vorbit de relaxare, s-a perceput ca o adevărată libertate. În timp, după primele două săptămâni, au apărut și voci care îndemnau la nesupunere. Ne-am adaptat și la acest moment, gestionând tot ce înseamnă Sărbătorile Pascale, 1 Mai, week-end-urile prelungite, inclusiv de Rusalii, dar atitudinea a rămas aceeași a celor care contestă acest lucru, dar gestionăm și aceste lucruri”, a declarat Nelu Tătaru la TVR 1, marți seara.