Nelu Tătaru: Asimptomaticii și cei cu cazuri medii și ușoare de Covid rămân acasă de săptămâna viitoare3Foto1Video© antena3.ro

Nelu Tătaru: Asimptomaticii și cei cu cazuri medii și ușoare de Covid rămân acasă de săptămâna viitoare

, 7 știri, 135 vizualizări

Aflat în vizită la un spital din Timișoara, Nelu Tătaru a făcut un anunț important în legătură cu două dintre categoriile de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. Potrivit declarațiilor făcute de ministrul Sănătății, asimptomaticii și cei cu cazuri medii și ușoare de COVID-19 vor rămâne acasă începând de săptămâna viitoare.

Nelu Tătaru a mai adăugat în fața jurnaliștilor aflați la unitatea medicală din Timișoara pe care oficialul a vizitat-o că acele cazuri ușoare și medii de infectări cu noul coronavirus, dar și cele asimptomatice, vor putea rămâne acasă de săptămâna viitoare. Desigur, toate aceste persoane vor fi monitorizate de medicii de familie, iar cazurile grave vor fi spitalizate.

“Avem în pregătire o ordonanță de urgență pentru cazurile medii și ușoare de boală, asimptomatice, să rămână la domiciliu, sub supravegherea și monitorizarea medicului de familie. În momentul în care apare simptomatologia, ei sunt duși și internați în unitățile spitalicești”, a declarat Nelu Tătaru, potrivit jurnaliștilor de la Agerpres.