Nelu Tătaru, despre starea de urgență: Dacă mențineam încă două săptămâni acea atitudine, acum eram pe panta descendentă© cancan.ro

Nelu Tătaru, despre starea de urgență: Dacă mențineam încă două săptămâni acea atitudine, acum eram pe panta descendentă

, 6 știri, 53 vizualizări

Nelu Tătaru a făcut noi declarații despre starea de urgență. Potrivit Ministrulu Sănătății, în momentul de față, situația persoanelor infectate cu coronavirus poate fi gestionată, iar locurile din secțiile de terație intensivă sunt suficiente.

Totodată, Ministrul Sănătății a mărturisit că în contextul actual nu s-au luat alte măsuri de relaxare de la 1 iulie din cauza numărului ridicat de persoane infectate cu COVID-19.

”Nu văd în acest moment un pericol al stării de urgență. În acest moment gestionăm situația, locurile sunt în terapie intensivă. Dacă mai mentineam încă 2 săptămâni acea atitudine pe care o aveam, probabil acum eram la baza pantei descendente. Ne-am grăbit să recomandăm politic anumite idei. care s-au perpetuat, precum bagatelizarea situației și neîncrederea în existența unui virus.