Nelu, un cerșetor român din Franța, a primit o casă și un loc de muncă după ce și-a donat toți banii pentru victimele furtunii Alex8Foto© puterea.ro

Nelu, un cerșetor român din Franța, a primit o casă și un loc de muncă după ce și-a donat toți banii pentru victimele furtunii Alex

, 10 știri, 55 vizualizări

Ion Nelu Gioroiu are 52 de ani și este o figură cunoscută pe străzile din Nisa pentru că, de patru ani, nu are adăpost, doarme pe unde apucă… Dar gestul său avea să fie impresionant: și-a donat toți banii celor care au avut de suferit de pe unrma indunațiilor masive din Franța. Primarul orașului Nice i-a oferit adăpost și un loc de muncă.

Jojo a donat cei 150 de euro câștigați prin vânzarea unei reviste în beneficiul persoanelor fără adăpost. În revista respectivă apărea un articol și despre el. Bărbatul din România trăiește la intrarea într-o parcare din centrul orașului Nisa. Economiile sale au fost donate victimelor inundațiilor din Alpes-Maritimes, după trecerea furtunii Alex, scrie wowbiz.ro.

„M-a sunat spunându-mi că vrea să doneze 150 de euro pentru victime. Când am venit să-l văd, am încercat să înțeleg, știu că nu are bani și de aceea vinde revistele, dar a insistat. Mi-a spus că a reușit să pună ceva bani deoparte și că vrea să ajute familiile care au pierdut totul, pentru că știe ce simte să rămâi fără nimic ….