Nicușor Constantinescu atacă magistrații, după condamnare© romaniatv.net

Nicușor Constantinescu atacă magistrații, după condamnare

, 9 știri, 34 vizualizări

Nicușor Constantinescu a amintit într-o postare pe pagina sa de Facebook, intitulată “Batjocura continuă” de primele două condamnări primite pentru abuz în serviciu.

“După ce am fost condamnat pentru abuz în serviciu pentru că o entitate publică, Centrul Militar Zonal, avea bani insuficienți, deși își dorea mai mulți, căci nu îi aprobase decât atât Consiliul Județean, prin hotărâre, deși, chiar așa de ar fi fost, fapta era contravenție. După ce un complet condus de Ionuț Matei m-a condamnat apoi că am retrocedat, potrivit legii, terenuri pentru cetățeni cu care nu am avut nicio înțelegere, având un prejudiciu uriaș, potrivit expertizei, de zero lei, s-a trecut acum la next level”, a postat Nicușor Constantinescu.

El amintește de condamnarea primită la sfârșitul acestei săptămâni de la Înalta Curte de Casație și Justiție, de 10 ani, spunând că a primit această sentință pentru foloase aduse unor cetățeni pe care nu i-a cunoscut sau pentru că nu a păzit perdelele forestiere să nu fie mâncate de capre.