Nicușor Dan, replică pentru Firea: Continuă să fie dominată de nervi și resentimente2Foto1Video© realitatea.net

Nicușor Dan, replică pentru Firea: Continuă să fie dominată de nervi și resentimente

, 6 știri, 35 vizualizări

În mesajul citat, edilul atrage atenția asupra faptului că, în timpului mandatului Gabrielei Firea, municipalitatea a dat în judecată nu doar instituții de presă, ci și persoane fizice și a cerut "daune imense", de peste 1 milion de euro. "Primăria Capitalei a ieșit din stupidele războaie cu presa în care a angajat-o fostul primar și e foarte bine așa. Avem treburi mai importante de făcut.

Sunt de subliniat însă două lucruri privind aceste procese lansate de Firea. Primul e acela că au fost date în judecată nu doar instituții de presă, ci și persoane fizice, și s-au cerut daune imense, de peste 1 milion de euro. Asta arată clar intenția de a intimida presa și de a descuraja orice jurnalist să critice primarul sau primăria", spune Nicușor Dan.

În plus, el atrage atenția asupra faptului că, "în mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confunda cu propria ei persoană", edilul acuzându-l pe fostul primar al bucureșetenilor că a luat "ostatică" primăria în timpul mandatului său. "A fost un delir de grandoare care a durat patru ani, care s-a combinat cu risipă și corupție și a costat foarte mult bucureștenii.