Nicușor Dan, săgeți către Gabriela Firea: Îi este frică de dezbateri© money.ro

Nicușor Dan, săgeți către Gabriela Firea: Îi este frică de dezbateri

, 10 știri, 33 vizualizări

„Așa cum bănuiam, candidatului Firea îi este frică să iasă într-o dezbatere publică alături de mine, în condițiile în care suntem singurii candidați cu șanse de a câștiga alegerile, care se desfășoară într-un singur tur. Înțeleg că azi (luni – n.r.), în ședința CGMB, a respins această dezbatere. Mai înțeleg că prim-vicepreședintele PSD preferă să mimeze, însă, o dezbatere cu mai mulți candidați, preferații săi, la care să cheme angajați cu carnet de partid ai STB și Termoenergetica, să perturbe discuțiile, după modelul Bădulescu și Florea”, a scris Nicușor Dan luni pe Facebook.

Nicușor Dan a precizat că poate participa la o dezbatere publică alături de Gabriela Firea, organizată oriunde și la STB și la Termoenergetica, condiția fiind să existe o dezbatere unu la unu.

„Nu am o problemă cu locul ales, poate fi oriunde, inclusiv la sediul PSD. Vin oriunde, și la STB și la Termoenergetica. Singura condiție este să fie o dezbatere 1 la 1, care să permită publicului să vadă față în față singurii candidați cu șanse și soluțiile pe care aceștia le propun bucureștenilor. Cred că este o chestiune de bun simț, în condițiile în care alegerile locale nu se organizează în două tururi, iar toate sondajele arată o polarizare puternică a voturilor, între primii doi candidați. Practic, ne aflăm într-o situație de tur 2”, a completat Dan.