Noi nume surpriză se alătură serialului Sacrificiul de la Antena 15Foto© a1.ro

Noi nume surpriză se alătură serialului Sacrificiul de la Antena 1

, 5 știri, 7 vizualizări

Nume mari ale teatrului românesc se alătură distribuției serialului Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion și difuzat începând din această toamnă la Antena 1. Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Marian Râlea, Virginia Rogin, Mihai Călin și Bogdan Stanoevici sunt noile nume care vor face parte din acest proiect.

Imediat după încheierea filmãrilor pentru Fructul oprit, o parte din distribuție a îmbrățișat cu bucurie propunerea Ruxandrei Ion de a face parte dintr-un nou capitol profesional pentru întreaga echipă. Despre noul proiect, dar și despre personajele cărora le dau viață, actorii au vorbit cu bucurie și emoție.

„Doamna Ruxandra Ion mi-a povestit cu delicatețe, cu respect, cu emoție despre acest nou proiect și m-a întrebat dacă doresc să continuăm mai departe într-o nouă poveste de dragoste, de viață cu dureri, bucurii, tribulații, cu răsturnări de situație așa cum este și serialul Sacrificiul. Am îmbrățișat ideea de a continua o poveste formidabilă alături de această echipă.