Noi răsturnări de situație pe Insula Iubirii: „Au fost absolut convinși că lor nu li se poate întâmpla nimic”3Foto© a1.ro

Noi răsturnări de situație pe Insula Iubirii: „Au fost absolut convinși că lor nu li se poate întâmpla nimic”

, 5 știri, 4 vizualizări

„Cred că mulți dintre cei care au urmărit celelalte sezoane de până acum și sunt fani ai emisiunii au foarte mare încredere în ei și în partenerii lor, un lucru foarte bun de altfel, motiv pentru care sunt absolut convinși că lor nu li se poate întâmpla nimic. Astfel, se gândesc la experiența Insula Iubirii ca la un mod de a se bucura de o vacanță în Thailanda, fără vreo implicație pentru relația lor. Din păcate, lucrurile nu au stat chiar așa, așa cum se va vedea și în cel de-al cincilea sezon”, a spus prezentatorul Radu Vâlcan.

La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa.

Cu toate acestea, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, Insula Iubirii este însă martorul unei situații unice:  unora dintre personajele principale li s-au schimbat complet viața în doar câteva ore.