Nominalizări premiile Emmy 2018. Game of Thrones, principalul favorit
Foto: www.business24.ro

Nominalizări premiile Emmy 2018. Game of Thrones, principalul favorit

9 știri, 23

Nominalizări premiile Emmy 2018. Academia de Televiziune din SUA a anunțat joi nominalizările la cea de-a șaptezecea ediție a premiilor Emmy, echivalentul Oscarurilor din televiziune. La loc de frunte este situat serialul ”Game Of Thrones”- Urzeala tronurilor care nu a participat la ediția de anul trecut. Pe locuri fruntașe în preferințele publicului se mai situează producții precum “The Handmaid’s Tale”- Povestea slujitoarei, Westworld sau ”Shameless”- Fără rușine, aflate și în topul preferințelor telespectatorilor români.

După ce a câștigat în 2015 și 2016 premiul pentru cel mai bun serial dramatic și a obținut în total 38 de statuete, ”Game of Thrones” nu a participat anul trecut la gală, având în vedere că din motive de producție premiera celui de-al șaptelea său sezon s-a amânat până în vară, ceea ce l-a împiedicat să se înscrie în această competiție.

Game of Thrones

De golul lăsat de lipsa sa a profitat însă ”The Handmaid’s Tale”, care și-a adjudecat anul trecut premiul Emmy pentru cel mai bun serial dramatic dar și serialul ”Westworld”.

Westworld

Anul acesta, “Game of Thrones” a adunat 22 de nominalizări, urmat de Westworld” cu 21 de nominalizări, la egalitate cu show-ul de televiziune ”Saturday Night Live”. Netflix a strâns 112 nominalizări, alături de rețeaua de televiziune NBC-108.

Nominalizări premiile Emmy 2018-Lista completă Sursa: variety.com

The Handmaid’s Tal...

    Citește pe libertatea.ro