NORVEGIA - ROMANIA, VINERI, 21:45, PRO TV | Jucatorii nationalei s-au plimbat prin Oslo. Man si Hagi, la cafea cu lotul Viitorul36Foto6Video© sport.ro

NORVEGIA - ROMANIA, VINERI, 21:45, PRO TV | Jucatorii nationalei s-au plimbat prin Oslo. Man si Hagi, la cafea cu lotul Viitorul

, 105 știri, 15 vizualizări

Romania a ajuns in "Nordul inghetat". Nationala va juca maine, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV, impotriva Norvegiei, in cel de-al treilea meci al preliminariilor pentru EURO 2020.

Nationala Romaniei a sustinut antrenamentul oficial inaintea meciului cu Norvegia, de la Oslo, programat vineri seara, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Romania joaca vineri si luni cu Norvegia si Malta, avand doua deplasari consecutive in grupa din preliminariile EURO 2020.

Cu o zi inaintea meciului Norvegia - Romania, Cosmin Contra a sustinut o conferinta de presa, iar jucatorii au avut programat antrenamentul oficial. Antrenamentul a fost facut pe o ploaie teribila. In ciuda fenomenelor meteo, Contra nu a amanat ori reprogramat antrenamentul, ci i-a lasat pe jucatori sa duca la capat sedinta de pregatire.