Nou caz șocant în România. Mai mulți angajați ai Spitalului Județean Focșani au fost agresați de un pacient internat la Psihiatrie5Foto© adevarul.ro

Nou caz șocant în România. Mai mulți angajați ai Spitalului Județean Focșani au fost agresați de un pacient internat la Psihiatrie

, 16 știri, 29 vizualizări

Mai mulți angajați ai secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență "Sf. Pantelimon" din Focșani au fost agresați, în noaptea de marți spre miercuri, de către un pacient aflat sub influența unor substanțe interzise.

„Astăzi (miercuri n.r.), la orele 02,59, am fost solicitați în sprijin la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Vrancea, unde era sesizat faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Focșani, se manifesta agresiv fizic și verbal. La fața locului s-a deplasat un echipaj compus din șase jandarmi și o autospecială, care au procedat la imobilizarea persoanei, împreună cu patrula Poliției care se afla la fața locului”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vrancea, Florin Sima.

Bărbatul ar fi fost adus de familie în cursul zilei de marți și internat la Psihiatrie, fiind cunoscut cu probleme legate de dependența de droguri. De altfel, în urma testelor, acesta a ieșit pozitiv la etnobotanice, marijuana și canabis.