„Nu mai da, nu mai da”. O femeie a fost filmată când își bătea fata de 5 ani cu o mătură / Poliția a deschis anchetă4Foto© cancan.ro

„Nu mai da, nu mai da”. O femeie a fost filmată când își bătea fata de 5 ani cu o mătură / Poliția a deschis anchetă

, 13 știri, 35 vizualizări

O femeie de 25 de ani a fost filmată când își lovește fata, în vârstă de cinci ani, cu o mătură. Cazul a fost preluat de polițiștii din Neamț, unde s-ar fi produs agresiunea, iar femeia a fost dusă la poliție pentru audieri.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, imaginile au fost postate pe Facebook de tatăl fetei, care locuiește în Brașov, iar primii care s-au sesizat au fost polițiștii din acest județ, care au stabilit însă că incidentul s-a petrecut în Neamț.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public cu privire la faptul că o femeie de 25 de ani din Roman ar fi agresat-o fizic pe fiica sa în vârstă de 5 ani facem precizarea că polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman s-au sesizat din oficiu și fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs fapta și luării măsurilor legale care se impun”, a declarat, pentru Mediafax, Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.