Organizatorii festivalului Neversea au anunțat în ce loc se va desfășura evenimentul în acest an
Foto: www.cotidianul.ro

Organizatorii festivalului Neversea au anunțat în ce loc se va desfășura evenimentul în acest an

6 știri, 26

Festivalul Neversea, programat între 5 și 8 iulie, va avea loc și în acest an tot pe plaja Modern din Constanța, au anunțat organizatorii. Ei au mai precizat că evenimentul se va desfășura pe o zonă de peste 110.000 de metri pătrați, iar accesul principal se va face tot dinspre Portul Tomis. Pe scena festivalului vor mai urca trupa Vama și Aloe Blacc, cel care a dat voce piesei „Wake me up“, care l-a consacrat pe DJ-ul Avicii.

„În acest an scena principală a Festivalului Neversea este una și mai impresionantă, dar și cea mai mare ca suprafață, construită pe litoralul românesc. Pentru a oferi cât mai multor fani ai festivalului experiența unică a răsăritului din fața mainstage-ului, în acest an zona respectivă a crescut la peste 12.000 de metri pătrați“, au precizat organizatorii.

Aloe Blacc sau Egbert Nathaniel Dawkins al III-lea este un artist și producător de muzică american, dar și un actor, om de afaceri și filantrop. Este cunoscut și pentru hiturile „I need a dollar“ și „The Man“. Cu piesa „Wake me up“, Aloe Blacc și DJ-ul Avicii au cucerit numărul 1 în topurile din peste 22 de țări de pe Glob.

Trupa Vama vine pe 8 iulie la Neversea. Formația va interpreta piese de pe albumul „Better“, realizat în limba engleză, dar și melodii consacrate, precum „Nu am chef azi“, „Perfect fără tine“ etc.

Prețul abonamentelor pentru cele patru zile de festival este de 449 lei plus taxe î...

    Citește pe cotidianul.ro