Nuntă în Olt, unde invitații erau distrați de Nicolae Guță, oprită de Poliție. Amenzi uriașe pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID1Video© cancan.ro

Nuntă în Olt, unde invitații erau distrați de Nicolae Guță, oprită de Poliție. Amenzi uriașe pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

, 6 știri, 126 vizualizări

„În seara zilei de 19 iulie, pe raza orașului Potcoava, polițiștii au intervenit la o nuntă organizată cu un număr de aproximativ 80 de persoane, cinci persoane fiind sancționate contravențional, cu amendă, în valoare de 15.000 de lei fiecare și alte cinci persoane care au fost sancționate contravențional, cu amendă, în valoare de 10.000 de lei fiecare, pentru participarea la activități în spațiu închis pentru care au fost instituite interdicții”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.

Nicolae Guță a întreținut atmosfera de la nuntă, iar pe imaginile transmise live, pe Facebook, nuntașii petrec într-un cort, iar distanțarea lipsește cu desăvârșire, arată Gazeta Nouă.

La finalul săptămânii trecute, au fost verificate 750 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate din mediul urban și rural, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Peste 1.370 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.