Nuntă cu victime la Durău. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Foto: www.bzi.ro

Nuntă cu victime la Durău. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

17 știri, 104

Autoritățile din județul Neamț au activat planul roșu de intervenție, după ce mai mulți nuntași au căzut de pe terasa unei pensiuni din localitatea Durău, duminică seara, pe 15 iulie.

Balustrada s-a rupt, iar terasa unității s-a prăbușit în gol, de la o înălțime de 5-10 m, peste o parcare auto. În acel moment, pe terasa pensiunii se aflau 10 persoane, dintre care 2 persoane sunt rănite grav și altele 8 rănite ușor.

„Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție”, a precizat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

La fața locului au fost trimise de urgență două ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și 7 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. Un elicopter SMURD a fost prealertat în sprijin, mai menționează sursa citată.

s-a prăbușit în gol de la o înălțime de 5-10 m, peste o parcare auto. Pe terasa pensiunii se aflau 10 persoane, dintre care 2 persoane sunt rănite grav și altele 8 rănite ușor.

    Citește pe libertatea.ro