Nyberg s-a obișnuit să fluiere români16Foto1Video© sport.ro

Nyberg s-a obișnuit să fluiere români

, 40 știri, 34 vizualizări

„Avem probleme, toată lumea are. La fiecare test de coronavirus pe care îl facem ne gândim ce va fi. Avem foarte multe probleme de lot față de anul trecut. Avem doar 20 de jucători trecuți pe lista UEFA. Între timp a plecat și Bordeianu, Cestor s-a accidentat. Nu avem șansa să îi înlocuim. Avem doar 3 fundași centrali, în condițiile în care mai avem 5 meciuri în Europa și 7 în campionat până la pauza de iarnă. E greu și pentru că toată lumea are așteptări de la noi.

Va fi greu să am pretenții la calificare, poate altcineva are, eu nu o am. Dacă reușim să trecem peste perioada asta fără accidentări, ne putem gândi la titlu. E mult mai important să ne concentrăm acolo. Mai ales că anul viitor, cine nu ia campionatul, nu mai joacă în Europa League”, a declarat Dan Petrescu la „Fotbal European”, de la Digi Sport.

„Young Boys Berna a câștigat ultimele 3 campionate, a jucat de două în grupele Europa League, o dată în Champions League. Le-a batut pe Juventus, pe Rangers. Ei au și experiență, în plus față de cei de la ȚSKA Sofia. Sunt foarte agresivi, foarte bine așezați în teren. Au multe soluții în atac, nu au nici accidentări. Au și 30 de oameni pe lista UEFA. Acest lucru va conta mult”, a precizat Petrescu.